https://solar-tech.com.pl/images/product/qq288/ https://www.seamolec.org/vendor/moment/product/qq288/https://ssznotes.com/https://vivesinlactosa.org/https://proproprof.com/https://www.cheapjerseyschinesesupply.com/https://k-12yoga.org/https://iamholdenon.org/https://shinjukufate.net/https://jak-tv.com/drive/source/image/qq288/ Entrevista a Televisió de Girona (TvGi) - Alimentació per restauració - DISPUIG
Tancar

29/01/2013 - Entrevista a Televisió de Girona (TvGi)

El passat dia 29 de Gener del 2013, l’empresa DISPUIG va tenir presència als mitjans de comunicació. Concretament al Programa Té de Tot, un programa magazine d’entreteniment i actualitat de les comarques gironines.

El gerent de l’empresa, el Sr. Martí Peix, juntament amb el cap de compres, el Sr. Eusebi Costa, van acudir al plató de Televisió de Girona per tal de donar a conèixer els serveis que ofereixen als clients i les principals línies de producte que es distribueixen des de l’empresa fins arribar al client. I al mateix temps, comunicar la seva presència al Fòrum Gastronòmic Girona 2013.

Enllaç entrevista TvGi