Tancar

Empresa

On treballem
GIRONA
Les nostres instal·lacions centrals, s’ubiquen al barri de Taialà, al nord de la ciutat, a prop de la Autopista AP-7 i de la Ctra. N-II, facilitant una distribució fluïda i eficient.                 
L’organització operativa del magatzem, dotat de les més noves tecnologies, permet un funcionament competent capaç de garantir tant la fiabilitat de les recepcions i expedicions, com la traçabilitat dels productes, i la transmissió exacte de les dades al departament d’administració que, altament informatitzat, elabora la documentació pertinent. 
  · Superfície: 4.000 m2
  · Volum de fred negatiu: 8.000 m3
  · Volum fred positiu: 1.100 m3
  · Volum temperatura ambient: 500 m3
  · Superfície pàrquing del personal: 600 m2

A uns escassos 5 minuts del magatzem central, podem trobar les instal·lacions noves de Peix Fresc i l’ampliació de la gamma de Prodal.
S’hi troba la divisió de peix fresc amb equipaments moderns, els quals permeten un treball més fàcil i òptim per tal d’aconseguir un millor servei per als nostres clients. A més, compta amb un espai d’oficines per les tasques administratives.
  • Superfície total (incloent magatzem, oficines) aprox.1400 m2  .
S’hi troba un segon magatzem amb una àmplia gamma de productes selectes. A més, compta amb un espai d’oficines per les tasques administratives.
  • Superfície total (incloent magatzem, oficines) aprox. 260 m2  .
LA CERDANYA
Disposem d’una nau de 260 m2 en el polígon industrial La Closa de Puigcerdà i tenim projectat la construcció d’una nau de 1000 m2 al Polígon Industrial de Bolvir.