Tancar

Empresa

Història
Empresa gironina dedicada a la distribució d’aliments des de l’any 1944.
Francisco Puig Masjoan, fundador de la casa, prengué com a norma la selecció d’articles de qualitat, DISPUIG s’hi manté fidel. L’activitat va començar amb la fabricació i distribució de confitures, conserves vegetals, malta, torrons i gelea amb marca “La Masia”.

- A la dècada dels 50 s’introduí en el sector del fred, comercialitzant gel, gelats i congelats.
- Als anys 80, l’empresa es va traslladar a les actuals instal·lacions de Taialà, abandonant l’activitat de producció per centrar-se en la venda i distribució per les comarques gironines.
- Al 1997, l’ampliació d’instal·lacions va permetre la comercialització de peix i marisc fresc, l’expansió a Osona, Vallès Oriental, Maresme i al sud de França, i la consolidació com empresa líder.
- El gener del 2012 comprà el fons de comerç de Congelats Olot, S.L. (Don Cubito) subrogant tota la seva plantilla.
El maig del mateix any, s’encetà una nova línia de refrigerats, incorporant tot l’equip de Prodal, tant comercial com logístic.
- El gener del 2016 Dispuig va comprar l’empresa Comercial Banyoles, S.L., incorporant tot el seu personal a la plantilla.
- El gener del 2017 comprà Exclusives Cerdanya, S.A., incorporant tot el personal comercial i logístic a la plantilla, fet que li permeté ampliar el seu àmbit de distribució a La Cerdanya i a l’Alta Cerdanya francesa.
- El gener del 2018 comprà fons de comerç de Comercial Bosch Besalú, S.L.
-El gener del 2019 DISPUIG compra Especialitats Xapon, S.L.

Actualment la nostra oferta de marques i productes ens permet aportar solucions als nostres clients.
El propòsit és seguir creixent, estable i constantment, en activitat i qualitat, mantenint la il·lusió i la voluntat de servei als nostres clients.