https://solar-tech.com.pl/images/product/qq288/ https://www.seamolec.org/vendor/moment/product/qq288/https://ssznotes.com/https://vivesinlactosa.org/https://proproprof.com/https://www.cheapjerseyschinesesupply.com/https://k-12yoga.org/https://iamholdenon.org/https://shinjukufate.net/https://jak-tv.com/drive/source/image/qq288/ Dispuig colabora amb el primer i únic equip femení participant en l’ Uniraid 2018 - Alimentació per restauració - DISPUIG
Tancar

22/03/2018 - Dispuig colabora amb el primer i únic equip femení participant en l’ Uniraid 2018

Uniraid no és un rally ni una cursa de velocitat, és una aventura solidaria i formativa dirigida a estudiants universitaris que es desenvolupa cada any pel desert marroquí.

Una aventura que planteja als participants una extraordinària experiència que engloba l’esperit deportiu i humanitari per ajudar-los a construir els seus propis valors com a emprenedors.

Amb la nostra aportació, les participants han aconseguit recórrer 2.000 km, creuar el Desert del Sahar, Erg Chebbi i Mergouza i entregar 100 kg de material solidari als nòmades i als poblats més necessitats.

Tot això ho han aconseguit amb un Citroën AX del 1994, superant tots els reptes plantejats per l’organització de l’Uniraid.

Durant les 9 etapes que va durar l’aventura han après a treballar en equip convivint i fent noves amistats amb gent de Portugal, de Murcia, de Madrid i de Catalunya.

Així doncs l’Alba Lloveras i la Judit Ruiz ens agraeïexen aquesta col·laboració i ens donen les gràcies per totes les ajudes que els hi hem pogut proporcionar.