https://simlppm.untan.ac.id/vendor/terbaik-2024/https://lentera.uin-alauddin.ac.id/question/gratis-terlengkap/https://fateta.ilearn.unand.ac.id/terbaru/https://old-elearning.uad.ac.id/gampang-menang/https://tos.dephub.go.id/maxwin/https://siswa.dpuair.jatimprov.go.id/app/https://fk.ilearn.unand.ac.id/demo/http://ti.lab.gunadarma.ac.id/jobe/system/https://elearning.uika-bogor.ac.id/tanpa-potongan/https://silayar.ut.ac.id/demo/http://www.matano.desa.luwutimurkab.go.id/https://litmas.ar-raniry.ac.id/system/demo-gratis/https://elearning.umsu.ac.id/report/log/https://pusatbahasa.hamzanwadi.ac.id/https://besadu.belitung.go.id/css/https://silayar.ut.ac.id/course/terbaik-terpercaya/https://jdih-dprd.sumedangkab.go.id/system/
On treballem - Alimentació per restauració - DISPUIG
Tancar

Empresa

On treballem
GIRONA
Les nostres instal·lacions centrals, s’ubiquen al barri de Taialà, al nord de la ciutat, a prop de la Autopista AP-7 i de la Ctra. N-II, facilitant una distribució fluïda i eficient.                 
L’organització operativa del magatzem, dotat de les més noves tecnologies, permet un funcionament competent capaç de garantir tant la fiabilitat de les recepcions i expedicions, com la traçabilitat dels productes, i la transmissió exacte de les dades al departament d’administració que, altament informatitzat, elabora la documentació pertinent. 
  · Superfície: 4.000 m2
  · Volum de fred negatiu: 8.000 m3
  · Volum fred positiu: 1.100 m3
  · Volum temperatura ambient: 500 m3
  · Superfície pàrquing del personal: 600 m2

A uns escassos 5 minuts del magatzem central, podem trobar les instal·lacions noves de Peix Fresc i l’ampliació de la gamma de Prodal.
S’hi troba la divisió de peix fresc amb equipaments moderns, els quals permeten un treball més fàcil i òptim per tal d’aconseguir un millor servei per als nostres clients. A més, compta amb un espai d’oficines per les tasques administratives.
  • Superfície total (incloent magatzem, oficines) aprox.1400 m2  .
S’hi troba un segon magatzem amb una àmplia gamma de productes selectes. A més, compta amb un espai d’oficines per les tasques administratives.
  • Superfície total (incloent magatzem, oficines) aprox. 260 m2  .
LA CERDANYA
Disposem d’una nau de 260 m2 en el polígon industrial La Closa de Puigcerdà i tenim projectat la construcció d’una nau de 1000 m2 al Polígon Industrial de Bolvir.