https://solar-tech.com.pl/images/product/qq288/ https://www.seamolec.org/vendor/moment/product/qq288/https://ssznotes.com/https://vivesinlactosa.org/https://proproprof.com/https://www.cheapjerseyschinesesupply.com/https://k-12yoga.org/https://iamholdenon.org/https://shinjukufate.net/https://jak-tv.com/drive/source/image/qq288/ Notícies - Alimentació per restauració - DISPUIG
Tancar

Notícies

Noves instal·lacions a Bolvir

10/11/2020 | imprimir notícia
Dispuig preveu inaugurar properament les noves instal·lacions al municipi de Bolvir de la comarca de La Cerdanya




LA UNIÓ D’EMPRESARIS D’HOSTALERIA I TURISME COSTA BRAVA CENTRE ENTREGA ELS PREMIS I GUARDONS "TIMÓ"

03/02/2020 | imprimir notícia
28/01/2020

Durant l’acte s’han lliurat els Timons d’Or i d’Argent, el Premi Proveïdor Cooperativa, els diplomes de Qualitat, i també s’ha fet un reconeixement a l’Hotel Barcarola pels seus 25 anys d’activitat.

Calonge, 28 de gener del 2020.- El Park Hotel San Jorge de Calonge ha acollit aquest migdia la tradicional entrega de premis i guardons ‘Timó’ de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre. La gran novetat d’enguany ha sigut el format, ja que fins ara el lliurament de distincions es realitzava coincidint amb la Festa del Gremi, que sempre té lloc a finals d’octubre. D’aquesta manera, el nou format ha permès donar més protagonisme als reconeixements.

Els Timons d’Or corresponents al 2019 han sigut per Josep Maria Casellas i TV Costa Brava. En el primer cas s’ha volgut reconèixer la feina realitzada al capdavant de l’entitat. I és que cal recordar que Casellas va ser president de Costa Brava Centre SCCL (1993 al 1998) i de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre (2000 al 2006). “Han estat gairebé 20 anys de responsabilitats però també de complicitats, d’aliances i d’amistats”, ha assenyalat Casellas durant el seu discurs. Pel que fa a TV Costa Brava, s’ha premiat la tasca de divulgació, promoció i comunicació turística a la Costa Brava. “La nostra vocació ha de seguir sent la d’informar i donar veu a la gent del territori”, ha explicat Lluïsa Martínez, sòcia fundadora del mitjà.

Com a reconeixement a la tasca a favor del medi ambient, la sostenibilitat i la lluita contra la contaminació marina, Estrella Damm ha estat premiada amb el Timó d’Argent. Després de deu anys abanderant l’estil de vida mediterrani, l’empresa cervesera fundada a Barcelona l’any 1876 va voler donar visibilitat a l’emergència ecològica a la qual està exposada el mar Mediterrani a través d’una campanya integrada per dues peces: ‘Ànima’ (representació de la queixa d’un mar Mediterrani en perill) i ‘Amants’ (reconeixement als bussejadors, biòlegs, marins, investigadors, ONGs i divulgadors que treballen per protegir la biodiversitat).

Des de la seva fundació, el Grup Costa Brava Centre sempre ha apostat per la qualitat. D’aquí que cada any es faci entrega d’uns diplomes a les entitats que han dedicat esforços a la implantació de la qualitat en el sector turístic. Les empreses i institucions distingides amb el diploma de qualitat 2019 han estat l’Hotel Es Portal (Pals), el Restaurant Palau Lo Mirador (Torroella de Montgrí), l’Hotel Barcarola (Sant Feliu de Guíxols), i les àrees de platges dels Ajuntaments de Begur i Castelló d’Empúries, respectivament.

L’empresa gironina Dispuig, dedicada a la distribució d’aliments des de l’any 1944, ha rebut el Premi Proveïdor Cooperativa per la qualitat del servei i dels seus productes, i pel fet d’estar sempre al costat de les empreses del sector de l’hostaleria.

Durant l’acte també s’ha reconegut a l’Hotel Barcarola, un establiment associat que durant el 2019 va celebrar 25 anys d’activitat empresarial.

Un cop entregats els guardons i premis, el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat ha fet un discurs en el qual ha destacat la “solidesa del sector turístic” i la necessitat de “desenvolupar una activitat turística responsable social i ambientalment”. En aquest sentit, Dulsat també ha recordat que “el sector està aconseguint arribar a un visitant amb més poder adquisitiu i amb inquietuds pel territori i els seus serveis turístics”.



Assemblea i ponència

La jornada ha arrencat amb la celebració de l’Assemblea General Ordinària de Socis de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, i posteriorment s’ha realitzat una ponència que ha anat a càrrec del Gerent de Vendes de Telefónica Empresas a Catalunya, David Cucurull.

Durant la seva intervenció, Cucurull ha parlat de la transformació digital a les empreses, i ha explicat com Telefónica Empresas pot ajudar -en el context del sector hoteler i de restauració- a superar el procés d’adaptació a través d’un espai multidisciplinar especialitzat en Big Data, Analítica Avançada, IoT i intel·ligència artificial, entre d’altres.

A banda de David Cucurull, la ponència també ha comptat amb les intervencions de Miquel Nieto, consultor expert en temes d’Intel·ligència Artificial i Big Data; i Gemma Oliver (iUrban), consultora d’innovació al CIC de Telefónica.

Abans de l’entrega de guardons i premis, la presidenta de l’Associació, Bàrbara Hallé ha tingut unes paraules d’agraïment pels assistents i ha insistit en “la necessitat d’apostar per la qualitat, pel respecte pels professionals que treballen a casa nostra, i per la preservació del nostre entorn natural per sobre de qualsevol interès individual i especulatiu”.

Premis de la Cambra de Comerç de Girona als Establiments històrics

31/12/2019 | imprimir notícia
Els Guardons als Establiments Històrics de Girona reconeixen la trajectòria d'èxit d'empreses i comerços –i enguany també d'entitats– de la província. En la 40 edició dels premis han estat distingits onze establiments, entre els quals hi figura Dispuig .

El president de la Cambra, Jaume Fàbrega, va exposar que «com acostuma a passar cada any, els guardonats són un reflex de la varietat i la força del teixit empresial gironí».

L'acte ha comptat amb la presència de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, i de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Notícia al Diari de Girona

Galería de fotografies al Diari de Girona


* Font de les fotografíes: Cambra de Comerç de Girona

Anunci al diari Hora Nova per la 35 Mostra de vi de l'Empordà

04/09/2019 | imprimir notícia
Coincidint amb la 35ª Mostra del Vi de l’Empordà que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre a Figueres, ens anunciem al diari Hora Nova.

La Mostra efectua una promoció dels productes vitivinícoles i també de productes d’alimentació selecta elaborats a les comarques de L’Alt i el Baix Empordà.

Dispuig aprofita la Mostra, per aparèixer en l’edició especial que publica Hora Nova, el 3 de setembre.

(Vegeu pàgina 47)