https://simlppm.untan.ac.id/vendor/terbaik-2024/https://lentera.uin-alauddin.ac.id/question/gratis-terlengkap/https://fateta.ilearn.unand.ac.id/terbaru/https://old-elearning.uad.ac.id/gampang-menang/https://tos.dephub.go.id/maxwin/https://siswa.dpuair.jatimprov.go.id/app/https://fk.ilearn.unand.ac.id/demo/http://ti.lab.gunadarma.ac.id/jobe/system/https://elearning.uika-bogor.ac.id/tanpa-potongan/https://silayar.ut.ac.id/demo/http://www.matano.desa.luwutimurkab.go.id/https://litmas.ar-raniry.ac.id/system/demo-gratis/https://elearning.umsu.ac.id/report/log/https://pusatbahasa.hamzanwadi.ac.id/https://besadu.belitung.go.id/css/https://silayar.ut.ac.id/course/terbaik-terpercaya/https://jdih-dprd.sumedangkab.go.id/system/
Notícies - Alimentació per restauració - DISPUIG
Tancar

Notícies

Anunci al diari Hora Nova per la 35 Mostra de vi de l'Empordà

04/09/2019 | imprimir notícia
Coincidint amb la 35ª Mostra del Vi de l’Empordà que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre a Figueres, ens anunciem al diari Hora Nova.

La Mostra efectua una promoció dels productes vitivinícoles i també de productes d’alimentació selecta elaborats a les comarques de L’Alt i el Baix Empordà.

Dispuig aprofita la Mostra, per aparèixer en l’edició especial que publica Hora Nova, el 3 de setembre.

(Vegeu pàgina 47)

Dispuig distribueix en exclusiva la marca de cafè Saula a l’Alt Empordà

31/10/2018 | imprimir notícia
Ahir, dia 30 d’Octubre del 2018, l’empresa DISPUIG va tenir presència als mitjans de comunicació. Concretament al diari EMPORDÀ en format digital.