https://simlppm.untan.ac.id/vendor/terbaik-2024/https://lentera.uin-alauddin.ac.id/question/gratis-terlengkap/https://fateta.ilearn.unand.ac.id/terbaru/https://old-elearning.uad.ac.id/gampang-menang/https://tos.dephub.go.id/maxwin/https://siswa.dpuair.jatimprov.go.id/app/https://fk.ilearn.unand.ac.id/demo/http://ti.lab.gunadarma.ac.id/jobe/system/https://elearning.uika-bogor.ac.id/tanpa-potongan/https://silayar.ut.ac.id/demo/http://www.matano.desa.luwutimurkab.go.id/https://litmas.ar-raniry.ac.id/system/demo-gratis/https://elearning.umsu.ac.id/report/log/https://pusatbahasa.hamzanwadi.ac.id/https://besadu.belitung.go.id/css/https://silayar.ut.ac.id/course/terbaik-terpercaya/https://jdih-dprd.sumedangkab.go.id/system/
Notícies - Alimentació per restauració - DISPUIG
Tancar

Notícies

Dispuig es concentra en rebuig de la repressió policial

02/10/2017 | imprimir notícia
La protesta per les càrregues policials d'aquest diumenge als col·legis electorals es torna a escenificar aquest dilluns al migdia.

La Taula per la Democràcia ha convocat concentracions a les 12 hores a l'exterior de les empreses i dels ajuntaments per mostrar el rebuig a l'actuació violenta de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

L’empresa DISPUIG, doncs es suma a l’aturada la mateixa hora a l’exterior de l’empresa central.

Entrevista publicada al diari EL PUNT AVUI

11/07/2017 | imprimir notícia
El passat dia 10 de JULIOL del 2017, l’empresa DISPUIG va tenir presència als mitjans de comunicació. Concretament al diari EL PUNT AVUI - Apartat Comarques Gironines I GIRONÈS, tant en format paper com en format digital.

El gerent de l’empresa, el Sr. Martí Peix, va ser entrevistat a la seu central ubicada a Taialà per tal de donar a conèixer l’estat actual de l’empresa DISPUIG, informant de les diferents innovacions i comunicant el creixement en facturació que té previst per aquest 2017.

Ampliació de les instal·lacions de Prodal

20/07/2015 | imprimir notícia
Gràcies al desplaçament de la divisió de peix fresc a la nova nau, la divisió de Prodal disposarà de més espai d'emmagatzematge, imprescindible, degut a l’important creixement de l’activitat d’aquesta divisió, amb la incorporació constant de productes d’alta gamma.