https://solar-tech.com.pl/images/product/qq288/ https://www.seamolec.org/vendor/moment/product/qq288/https://ssznotes.com/https://vivesinlactosa.org/https://proproprof.com/https://www.cheapjerseyschinesesupply.com/https://k-12yoga.org/https://iamholdenon.org/https://shinjukufate.net/https://jak-tv.com/drive/source/image/qq288/ Notícies - Alimentació per restauració - DISPUIG
Tancar

Notícies

Ampliació de les instal·lacions de Prodal

20/07/2015 | imprimir notícia
Gràcies al desplaçament de la divisió de peix fresc a la nova nau, la divisió de Prodal disposarà de més espai d'emmagatzematge, imprescindible, degut a l’important creixement de l’activitat d’aquesta divisió, amb la incorporació constant de productes d’alta gamma.

Noves instal·lacions pel 2016

20/07/2015 | imprimir notícia
DISPUIG creix amb la compra d’una nova nau situada molt a prop de les instal·lacions actuals. L’objectiu d’aquesta inversió, entre d’altres, és ampliar la divisió de peix fresc per modernitzar equipaments i millorar sistemes i protocols de preparació que es tradueixin en un increment del servei al nostres clients.
DISPUIG projecta traslladar la divisió de dietètica situada a Salt a la nova nau, amb la finalitat de disposar d’un espai que permeti el seu creixement.

Presència al Fòrum Gastronòmic

24/02/2013 | imprimir notícia
Durant els dies 24,25 i 26 de Febrer del 2013, l’empresa DISPUIG va tenir presència a una de les fires més reconegudes del món de la Gastronomia, sota el conegut nom de Fòrum Gastronòmic.

Girona, ha acollit un any més la fira més gran en un congrés de cuina. Des de 2008 s’organitza també a Santiago de Compostela , convertint-se així en l’únic esdeveniment del seu tipus que se celebra a dues grans ciutats.

Entrevista a Televisió de Girona (TvGi)

29/01/2013 | imprimir notícia
El passat dia 29 de Gener del 2013, l’empresa DISPUIG va tenir presència als mitjans de comunicació. Concretament al Programa Té de Tot, un programa magazine d’entreteniment i actualitat de les comarques gironines.

El gerent de l’empresa, el Sr. Martí Peix, juntament amb el cap de compres, el Sr. Eusebi Costa, van acudir al plató de Televisió de Girona per tal de donar a conèixer els serveis que ofereixen als clients i les principals línies de producte que es distribueixen des de l’empresa fins arribar al client. I al mateix temps, comunicar la seva presència al Fòrum Gastronòmic Girona 2013.